Przezyj swoją przygodę, kto wie może sukces odniesiesz.
Administrator
dyszac, spojrzal na nia i patrzyl sie tak przez dluzsza chwile, milczac, nie wychodzac z niej. pocalowal ja i sie usmiechnal
Ostatnio edytowany przez Ero Sennin Kazeshini (2010-07-17 23:30:44)
Też patrzyła w jego oczy nadal miała rumiane policzki. Przytuliła się mocno i poruszyła biodrami przez co jękneła na głos.
Administrator
odwraca sie tak ze stoi teraz plecami do sciany i sada na podlodze majac ja na sobie, rekami maca jej posladki i uda
-Ci ęglę co mało co-Zasmiałasię i pocałowała go.
Administrator
-heh dziwisz sie?
*zasmial sie zaczal znowu calowac jej piersi*
Jękała cicho liząc go po szyi a potem dziabiąc w ucho.
Administrator
rekami zlapal i scisnal jej uda i zaczla grysc jej sutki, potem poruszyl nia lekko w gore i w dol pare razy
Odchyliła głowę w tył, było jej dobrze ciało znów stało się goracę.
Administrator
ustami szedl w gore, przez szyje az do ust, sliniac jej cialo, kiedy doszedl do ust, poclowal ja namietnie i znowu poruszyl nia pare razy w gore i w dol jeczac cicho przy tym pare razy. kiedy przestal ja calowac, zlapal rekami jej posladki i je rozchylil
Całowała się z nim dalej, mrukajac mu w usta.
Administrator
wszedl jezykiem do jej ust i zaczal delikatnie masowac nim jej jezyk, przytrzymal ja mocno i odchylil sie do przodu razem z nia i zaczal nia lekko podrzucac, sciskajac ja przy sobie
znów jeki i krzyki rozchodziły się w łazience.
Administrator
ciagnal tak przez pare chwil, potem poczerwienial i zaczal ciezko dyszec, przestal ja calowac i odchylil glowe do tylu rozkoszujac sie chwila i sciskajac rekami jak najwiecej jej ciala
schowała twarz w jego szyi i sama tez poruszała biodrami dajac im obojgu przyjemość.
Administrator
zarumieniony, calowal jej szyje przez nastepnych pare chwil. potem jeknal i zadyszal pare razy, widac bylo ze dochodzil juz drugi raz ;p szybko xD