Przezyj swoją przygodę, kto wie może sukces odniesiesz.
zza drzwi wydobywa się przyjemny dla ucha ciepły i pełen energii głos
-proszę wejść
Lekkim,zwinnym ruchem weszłam do gabinetu. Rozejrzałam się po nim, a potem wzrok skierowałam na dyrektora uśmiechając się do niego słodko.
-przyszłam po klucze od pokoju..
Zagramy w zgadnij kotku co mam w środku.? x3
dyrektor z tajemniczym uśmiechem na twarzy podnosi się troszkę i słodko opiera głowę na zaplecionych rękach
-to zapraszam bliżej
stalowooki dyro zalotnie mruży oczka i mówi
-więc jaki pokoik sobie życzysz
-Taki w którym się będzie dobrze mieszkało..
Dziewczyna powiedziała cicho, delikatnie siadając na biurko. Dłonią nieśmiało zatacza kółeczka na dłoni dyrektora. ^^
dyrektor swoimi przenikliwymi oczkami spogląda w twoje i mówi
-tu wszystkie pokoiki są przytulne
Dziewczyna cicho wzdechnęła,spoglądając w oczy dyrektora. Uśmiechnęła się, delikatnie przeczesując Jego włosy.
-więc poproszę jeden z tych przytulnych..
stalowooki lekko musnął wargami dloń dziewczyny i mówi
-a ilo osobowy?
Ayo zarumieniła się leciutko, spoglądając cały czas na dyrektora. Opuszkami palców zaczęła delikatnie dotykać go po twarzy.
-Dwu-osobowy.. nigdy nie wiadomo kto może przyjść w razie potrzeby..
dyro delikatnie znów musnął wargami dłoń dziewczyny i wziął w wargi jeden paluszek dziewczyny cicho i ponętnie mrucząc
srebrnowłosy delikatnie ugryzł paluszek dziewczyny i jedną rączkę kładzie na udzie dziewczyny
Dziewczyna usiadła naprzeciwko dyrektora w niewielkim rozkroku,nogi zwisały jej delikatnie w dół.Uśmiech nie znikał z jej twarzy. Dłońmi delikatnie zaczęła masować Twoje uda i wyżej..^^
srebrnowlosy przyciska jakiś przycisk i dziewczyna słyszy jak zamykają sie drzwi, następnie jego silne dłonie lądują na jej tyłkudelikatnie sie zaciskajac